Fem lila skönhetsfavoriter

Att lila är årets skönhetsfärg den här hösten, kan knappast ha undgått någon - De stora märkena har fullkomligt spottat ur sig lilla kollektioner. Inte mig emot då lila är min favoritfärg. Jag har inrett med mycket lila i hemmet och det är verkligen superfint så jag om någon är väldigt glad över denna lila invasion. 
 
 
1. Mac Pigment - Violet
Det här pigmentet är ordinarie i MACs stortiment. Det har så fin färg och jag skulle verkligen vilja prova det! Speciellt skulle jag vilja göra en stage make up med det när jag är med i nån show. 
 
2. Anna Sui Rose Cheek Color - 100 Mystic Rose
Åh, det här rouget är så fint! Jag skulle köpa det på stört om jag fick chansen men jag har inte hittat nån webbshop som säljer det och skickar till Sverige. De ser även ut att kunna användas som ögonskuggor och jag gillar verkligen de lavendelblå nyanserna.
 
3. Make Up Store - Magic Spell Matt Lipstick
Det här läppstiftet från MUS höstkollektion "Spellbindning" är ett stift som jag har kikat en hel del på. Det är verkligen superfint och jag kommer nog slå till på det i veckan.
 
4. Estée Lauder - Violet Underground Palette
Esteée Lauders höstkollektion Violet Underground charmade många - inte minst mig och den här paletten är en av pärlorna. Så fina färger som känns genomtänkta tillsammans och jag skulle mer än gärna äga den.
 
5. O.P.I Casino Royal
OPI har denna höst gjort en kollektion med Bond-tema för att fira agentens 50 år på vita duken. Det jag gillar med detta lack är att det inte har den plommonnyans som lila lack ofta har. Det är snarare... sexlila i brist på bättre ord. Jag gillart!

Kommentarer
Postat av: B R O W N S U G A R

Nu är vinnaren presenterad i min WhiteStrips tävling! :) Länk till vinnaren finner du i tävlingsinlägget.

2012-10-05 @ 20:04:02
URL: http://www.brownsugar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0